Nieuwe boeken in huis

Kerst bracht nieuwe boeken in huis!

IMG_9872-1.JPG

Voor mij bracht hij deel 3, 4 en 5 van de serie Tunnels (Roderick Gordon en Brian Williams): Vrije val, Dichtbij en Draaikolk. Ik dacht dat die boeken uitverkocht waren, dus dat was een meer dan welkome verrassing. Tip: begin op tijd aan een serie zodat hij niet halverwege uitverkocht raakt. Tip: begin niet te vroeg aan een serie, zodat je niet een (half) jaar hoeft te wachten tussen de boeken door. 🙂

Meneer Kinderboek kreeg De verdwenen prins (Jennifer Nielsen).

IMG_9873-0.JPG

Voor Tim was er In volle vaart, (Cruschiform) een tip die ik via boekhandel Over het water kreeg.

Tijmen kreeg Stap voor stap draken leren tekenen (Follenn). Op school was hij ook al net zo’n boek bezig. Het heeft ook al resultaat opgeleverd. Met kerst kregen zijn neefjes een getekende draak van hem. Tijmen heeft mij ook huiswerk gegeven (dat mag hij tegenwoordig): op 3-1 moet ik ook een draak kunnen tekenen….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s