[gesloten] Winactie: win het prentenboek Kikker kan niet praten

Kikker kan niet pratenUpdate: deze winactie is gesloten!

Een speciale winactie voor de kerstvakantie: win een Kikker-prentenboek winnen bij Mevrouw Kinderboek. En deze is wel heel toepasselijk voor de winter. Want elk kind is wel eens verkouden of ziek in de winter, toch?

Over het boek

Als Kikker op een ochtend wakker wordt, komt er geen geluid uit zijn keel. Hij heeft zijn stem verloren, zegt Haas. Zijn vriendjes maken thee met honing voor hem, en ze breien een warme das. dat is goed voor zijn keel. En omdat Kikker niet kan praten, praten ze geen van allen. Het wordt een stille dag! Zal het morgen weer over zijn?

Titel: Kikker kan niet praten
Serie: Kikker & Vriendjes
Auteur/illustrator: naar Max Vetlhuijs
Uitgeverij: Leopold, 2012
Leeftijd: circa 2 t/m 5 jaar

Winnen?

Wil jij een kans maken op dit boek? Doe dan mee. Dit zijn de spelregels:

1 Iedereen kan meedoen. Het enige wat je hoeft te doen, is hieronder een bericht achterlaten en te antwoorden op de vraag: Wat doet jouw kind het liefst als hij (een beetje) ziek is?
2 Je maakt een extra kans als je bent ingeschreven voor de nieuwsbrief van Mevrouw Kinderboek (dat kun je linksboven regelen). Meld in het bericht dat je abonnee bent van de nieuwsbrief.
3 Nog een kans maak je door deze winactie te delen op Twitter, Facebook, Hyves, Google+ of… Laat hiervoor een extra bericht achter.
4 De winactie loopt de hele kerstvakantie, dus tot en met 6 januari 2013.
5 De winnaar wordt op 7 januari getrokken via random.org.

Dus, doe je mee? Laat dan snel een reactie achter!

13 Reacties op “[gesloten] Winactie: win het prentenboek Kikker kan niet praten

 1. ik ook mijn dochter is gehandicapt en als ze ziek is ligt ze de hele dag op bed het minste wat ik dan kan doen is af en toe een verhaaltje vertellen en zelf ben ik dol op kikker of hij nou nep is of niet 😉

 2. Berichtjes komen via facebook. Onze kinderen zijn volwassen maar de kinderen in mijn groep 1/2 zijn dol op kikker en zijn vriendjes. Ze genieten en worden er rustig van; ook als ze eens niet zo fit zijn.

 3. Mijn neefje ligt het liefste beneden op de bank onder een dekentje. Hij vind het namelijk niet leuk om alleen te zijn, zeker niet als hij ziek is want dan voelt hij zich nog ellendiger. Het liefste ligt hij de hele tijd met zijn hoofd op mijn schoot, daar wordt hij rustig van. Ik ben lid van de nieuwsbrief en heb deze actie gedeeld via de Facebook van Lenny de Klein. Ik hoop dit boek te winnen voor mijn neefje. Kikker is één van zijn favorieten, net zoals dat voor mij was toen ik klein was:-)

 4. Hey, mijn vriend werkt als leerkracht op een lagere school. Met een extra boek is hij altijd blij. Ik ben ingeschreven op de nieuwsbrief. groetjes

 5. Met de knuffels onder het eigen dekbedje op de bank liggen.Mama leest voor of we kijken samen plaatjes. veel slapen, zo nu en dan wat drinken en eten en dan hopelijk snel weer beter!

 6. Oh wat een leuke actie!
  Jammer, ik heb nog geen kindjes, maar ben wel juf van groep 1-2. De boeken van kikker zijn erg populair bij ons. We hebben ook een gezellig knus leeshoekje met allemaal dikke kussens. Als de kinderen moe zijn of zich niet zo fit voelen mogen ze daar even lekker liggen en rustig lezen. Dat vinden ze heel fijn.
  Het zou leuk zijn om dit boek voor de klas te kunnen winnen!
  Ik ben ook ingeschreven op de nieuwsbrief.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s