Kleurplaten bij kleuterboeken

Is jouw kind gek op kleurplaten? Misschien vindt hij kleuren wel nog leuker als hij een kleurplaat heeft van een favoriet kinderboekpersonage. Mevrouw Kinderboek vond deze kleurplaten in elk geval heel leuk!

Agent en Boef

Agent en Boef en de Boefagent (Tjibbe Veldkamp en Kees de Boer)Pas op, agent! Boef gaat ervandoor met een grote pot lijm! De Agent en Boef-prentenboeken van Tjibbe Veldkamp en Kees de Boer zijn bij veel kinderen populair. En nu kun je ze dus ook gaan inkleuren. Of beplakken natuurlijk… Op dezelfde pagina vind je ook een kleurplaat van Tim op de Tegels, Na-apers en Kleine Aap’s Grote Plascircus.

Kolletje

Kolletje (Pieter Feller en Natascha Stenvert)Ken je de Kolletje-boeken van Pieter Feller en Natascha Stenvert? Kolletje is een heel bijzonder meisje. Ze heeft namelijk toversokken. Wat ze daar allemaal mee doet… Op de site van illustrator Natascha Stenvert staat een paar kleurplaten van Kolletje. Er staan trouwens nog veel meer kleurplaten op die pagina!

Hier is Haas

En de groeten van Haas | een wat langer, rijk geïllustreerd voorleesboek | een reis om de wereld tegen wil en dank | 4-6 jaarOver Haas hebben Annemarie Bon en Gertie Jaquet al veel boeken gemaakt, onder andere En de groeten van Haas. Maar ook Haas wil worteltjestaart en avi-boeken. Krijg je geen genoeg van Haas? Hier vind je kleurplaten! Maar je kunt er ook memory spelen of maskers van Haas en zijn vriendjes downloaden.

De schoenen van de zeemeermin

De schoenen van de zeemeermin (Sanne te Loo)Is jouw ook dat nieuwe, grote prentenboek van Sanne te Loo opgevallen? De schoenen van de zeemeermin heet het. Er is ook een mooie site bij, en er staan ook kleurplaten op.

Heb jij een tip?

Heb je zelf een site met kleurplaten bij kinderboeken, of heb je een goede tip? Dan hoor ik graag van je!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s