Hulp gevraagd: Heeft jouw kind Fantasia gelezen?

Wil je me helpen?

Ik zoek (ouders van) kinderen die een boek van Fantasia hebben gelezen (van Geronimo Stilton). Ken jij iemand? Wil je hem vragen om een vragenlijst op mijn site in te vullen? Dat invullen duurt maar een paar minuten.

De vragenlijst vind je hier. Hartelijk dank voor het (laten) invullen!

Waarom deze vragenlijst?

Dit jaar doe ik mee aan de wish list challenge: ik lees twaalf boeken van mijn mijn verlanglijstje. Een boek van Fantasia staat daar ook op. Omdat zoveel kinderen de boeken zo geweldig vinden. Voor veel kinderen is Fantasia ‘het beslissende boek’, waardoor ze enorm veel plezier in lezen krijgen – en houden. Juist daarom hoor ik graag wat kinderen leuk vinden aan de Fantasia-boeken. (Heb je een kind dat de boeken niet leuk vindt? Dan hoor ik ook graag zijn reactie!)

Over een paar weken zal ik over de reacties een blog schrijven. Voor nu: hartelijk dank voor het invullen of doorsturen van dit bericht naar Fantasialezers.

fantasia 3fantasia 4fantasia 5

Fantasia 6

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s