Doe jij met je site mee aan de Dieren blog hop (16 t/m 21 maart)?

Mevrouw Kinderboek organiseert in maart een blog hop. Heb jij een blog? Heb je zin om mee te doen?

Een winactie blog hop als deze is een goede manier om iets leuks te doen voor je lezers. En het is een feestje om je lezers andere leuke blogs te tippen. Om nieuwe lezers naar jouw site te lokken. Misschien ontdek je zelf ook wel die ene fantastische blog die je nog niet kende! En wie weet… win je zelf wel iets bij een winactie van een andere blog.

Dieren blog hop bij mevrouwkinderboek.nl

Ik organiseer deze blog hop ter gelegenheid van de Jeugdboekenweek in België. Hun thema is dieren, en dus ook van deze winactie. Natuurlijk gaan we geen dieren weggeven. 🙂 Maar denk bijvoorbeeld aan een boek waarin een dier een rol speelt. Een dierenknuffel. Of misschien vind je het leuk om iets te maken met een dierenmotief. In elk geval iets dat past bij jou en je site. Ik ben nu al benieuwd naar wat jullie verzinnen!

Wil jij meedoen? Lees dan dit:

• De blog hop vindt plaats vanaf vrijdag 16 tot en met woensdag 21 maart. Als je meedoet, staat de winactie al die tijd op je site.
 Je bent vrij te kiezen wat je weggeeft. Als het maar met dieren te maken heeft.
• Je mag ook zelf bedenken hoe mensen jouw prijs kunnen winnen: zich gewoon opgeven, een slagzin afmaken, een vraag beantwoorden, een raadsel raden, twitteren over de winactie, of…
• Je winactie is op je eigen site, maar je linkt naar alle andere blogs die meedoen aan de blog hop. Omdat iedereen dit doet, krijgt elke site extra bezoekers.
 Deze blog hop is speciaal voor bezoekers in Nederland en België. Ik zou het fantastisch vinden als je jouw cadeau naar beide landen  wilt versturen. Kun je dat niet, geef dat dan aan in het formulier en in je eigen bericht.
 Wil je meedoen, geef dat dan uiterlijk 13 maart  door.
 Je krijgt van mij nog een herinneringsmail en vlak voor 16 maart de lijst met andere deelnemers die je op je site moet plaatsen.
• Je kunt de afbeelding uit dit bericht kopiëren en op je site zetten, in het zijmenu of in het bericht. Zo kunnen we samen deze actie lekker groot maken.

En? Wil je meedoen? Lijkt me leuk!

Vul onderstaand formulier in en het is geregeld. 🙂

Deelnemers:
1 Mevrouw Kinderboek
2 Buddy Beer
Ekkomi Kindercoaching Blogspot
4 Netty van Kaathoven
5 Helga Warmels
6 Doorleefd Familieverhalen
7 Siens Schrijfsite
8 Alles is rond – Fabien van Kempen
9 Pieter Feller
10 Esthers atelier
11 Jij?

P.S. Nog iets belangrijks: Leeswammes inspireerde me tot deze blog hop. Zij heeft een leuke literaire blog. Neem eens een kijkje!

4 Reacties op “Doe jij met je site mee aan de Dieren blog hop (16 t/m 21 maart)?

  1. Leuk idee, Mevrouw Kinderboek. Ik kan denk ik wel iets doen met mijn paardenboeken. Maar hoe gaat dat dan? Krijgt elke deelnemer van jou de kant en klare lijst met deelnemende blogs die je dan kunt plakken/plaatsen in je eigen blogbericht over de winactie? En verzin je zelf wat de lezer moet doen om te winnen? Slagzin maken of raadsel oplossen of zo?

    • Hallo Netty, je krijgt inderdaad een lijst met links die je in je eigen bericht kunt plaatsen. Ik zal ervoor zorgen dat je die een paar dagen tevoren krijgt.
      En je mag zelf bepalen hoe jouw winactie eruit ziet. Dus wat je cadeau krijgt en wat ze ervoor moeten doen. Dat kan variëren van doorgeven dat ze graag willen winnen tot het maken van slagzinnen of raadsels of het schrijven van een verhaal (hoewel ze daar maar een paar dagen de tijd voor hebben natuurlijk) of het beantwoorden van vragen. Wat je maar verzint!
      Ik zal vanavond deze informatie nog toevoegen aan mijn blog. Dank dus voor de vragen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s