[gesloten] Nieuwjaarswinactie: win het spannende kinderboek Sneeuwstorm (winactie gesloten)

Deze winactie is gesloten!

Hartelijk gefeliciteerd met het nieuwe jaar! Ik wens jullie allemaal graag een gelukkig nieuwjaar. Om vrolijk van start te gaan heb ik een nieuwe winactie voor jullie, ook meteen als afsluiting van het thema winter en als opening van het thema Voorleesdagen 2012.

Ben je nieuw op deze site? Welkom! Je vindt op Mevrouw Kinderboek veel kinderboekentips, tips over lezen en voorlezen voor en door kinderen, doetips en recensies door kinderen. Altijd rondom een maandthema. En regelmatig een winactie.

Sneeuwstorm (Greet Beukenkamp)

Welk boek kun je nu winnen?
Sneeuwstorm
 van Greet Beukenkamp. Een spannend kinderboek voor kinderen van 8-10 jaar om zelf te lezen, of om voor te lezen aan kinderen vanaf circa 7 jaar. Het exemplaar is gelezen, maar ziet er prima uit.

Hieronder de flaptekst van het boek:

Tim gaat met zijn ouders op wintersport. Sven en zijn familie gaan ook mee. Tim heeft zijn walkietalkie bij zich. Zo kan hij onderweg lekker met Sven kletsen. De volgende dag komen Tim, Tara, Marit en Sven in het skiklasje van Julia. ’s Middags gaat het sneeuwen. Ook steekt er een harde wind op. De kinderen vinden het spannend. Als het weer verslechtert, wil Julia met de lift terug. Maar die gaat niet mee. Nu moeten ze skiënd naar beneden. Een harde windvlaag blaast Tim bijna omver. En dan is Tara opeens weg. Alleen de sporen van haar ski’s zijn nog zichtbaar. Ze verdwijnen in het niets…

Hoe doe je mee?
Kans maken? Laat dan onder dit bericht weten dat je meedoet met de winactie. En wie weet… heb ik binnenkort goed nieuws voor je. De actie loopt t/m maandag 9 januari. 

Extra kans maken?
Deel deze winactie dan op Twitter. Onder dit bericht zie je een knop om eenvoudig een tweet te maken. Lukt dat niet, zet dan in je tweet @jhofstede, zodat ik het terug kan vinden. Zet in je reactie hieronder ook een link naar je tweet. 

Op de hoogte blijven?
Wil je op de hoogte blijven van de kinderboekentips en winacties van Mevrouw Kinderboek? Schrijf je in voor de nieuwsbrief (dat kan in het rechtermenu, aan de bovenkant).

Over dit kinderboek
Serie: Rugzakavontuur
Titel: Sneeuwstorm
Schrijver: Greet Beukenkamp
Illustrator: Els van Egeraat
Uitgeverij: Leopold, 2007
isbn: 978 90 258 5172 9
Aantal pagina’s: 85
Leeftijd: 8 t/m 10 jaar

Zijn deze kinderboeken zijn misschien ook iets voor jou?
Klik op het boek voor doetips of de mening van een kind op het boek.

Schaatsen in de mist | avontuurlijke tweeling raakt verdwaald op het ijs, en dan gaat het dooien | 8-10 jaarMees Kees; Een pittig klasjeRosie en Moussa | bekroond met Boekenwelp en Vlag & Wimpel van de Griffeljury | voorlezen vanaf 6 jaar

17 Reacties op “[gesloten] Nieuwjaarswinactie: win het spannende kinderboek Sneeuwstorm (winactie gesloten)

 1. Hoi
  Ik wens je een goed en gezond 2012 met weer heel veel mooie kinder-boeken!
  Ik wil graag het boek de sneeuwstorm winnen, dan krijgt het een mooi plekje in de biep van school.

 2. Nog de beste wensen voor 2012! Ik zou dit boek graag willen winnen zodat ik mijn kinderen (6 en 8) eruit kan voorlezen en mijn oudste zou het boek zelf al kunnen lezen. Leuk!

 3. Heb net je site ontdekt, dus voor mij ben je de ontdekking van 2012! 😉 De beste wensen en ook ik doe graag mee met de winactie (kinderen zijn bijna 7 en bijna 9).

 4. Gefeliciteerd met het nieuwe jaar!
  Leuke site en ook ik doe graag mee, heb 3 kinderen die, gelukkig, allemaal graag lezen!!!

 5. Dit lijkt me wel een VET boek vor de kinderen van de Maximaschool, http://www.prinsesmaximaschool.nl, school van ruim 5 jaar oud, met een beginnende bieb. Voor deze kinderen is een steeds groter wordende en “bredere” bieb wel belangrijk, zeker met de steeds groter wordende school! Natuurlijk hoop ik te winnen.
  Juf Hanneke

 6. Ik doe heel graag mee, ondanks dat ik helaas geen twitter heb 🙂 ik heb een superlief nichtje die gek is op lezen dus haar zou ik heel blij maken met dit boek!

 7. Ik doe graag mee. Ik ben zelf altijd gek op lezen geweest en probeer mijn kleinkinderen nu ook zover te krijgen. Met zo’n superleuk boek moet dat zeker lukken.

 8. Hartelijk dank voor jullie reacties! De winnaar is intussen bekend: moorrliz! Hartelijk gefeliciteerd moorrliz, ik hoop dat je zonen (en jij) van Sneeuwstorm zullen genieten. (Je het al een mailtje gekregen voor je adres.)
  P.S. Benieuwd hoe ik de winnaar selecteer? Dat is een saai verhaal. 🙂 Ik nummer alle reacties en tweets. Daarna ga ik naar http://www.random.org en die kiest willekeurig een nummer voor me uit.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s