Win een kinderboek: Mr. Finney en de andere kant van het water

Deze winactie is gesloten.

Mr. Finney en de andere kant van het water | 6 t/m 8 jaar

Het thema duurzame ontwikkeling is bijna voorbij en dat vraagt om een feestelijke afsluiting. Ik ben dan ook blij dat ik een exemplaar kan verloten van Mr. Finney en de andere kant van het water (auteur: Laurentien van Oranje, illustrator: Sieb Posthuma).

Bij dit kinderboek heb ik eerder doetips gemaakt. Je vindt ze hier.

Grote kans dat je kind op 11-11-11 op school is voorgelezen uit dit boek. En dat hij meer wil horen. Laat hieronder dus weten dat je kans wilt maken. Abonnees op de nieuwsbrief maken dubbel kans! Dus wil je echt graag winnen, schrijf je dan in voor de e-mailnieuwsbrief. Dat kan in het rechtermenu.

16 Reacties op “Win een kinderboek: Mr. Finney en de andere kant van het water

  1. Ik wil graag kans maken op dit prachtige voorleesboek. Mn zoontje en dochtertje zullen het heel leuk vinden. Ik ben benieuwd of zij deze dag ook op school voorgelezen worden uit Mr. Finney en de andere kant van het water.

    • Ik zie nu dat niet duidelijk is waarom ik denk dat er vandaag voorgelezen wordt uit dit boek. Maar vandaag is het 11-11-’11 en dus Dag van de Duurzaamheid. Heel veel scholen doen mee aan de Duurzame Voorleesactie en lezen voor uit Mr. Finney en de andere kant van het water. Dus wie weet, Marja, ook op jullie school. Je doet in elk geval mee met deze winactie.

  2. Ook ik zou graag een boek winnen wat geschreven is door een echte prinses! Het lijkt me een leerzaam boek. Leuk om kinderen op deze manier te leren over het milieu, het klimaat en de wereld om ons heen. Goed idee zo’n landelijke actie op scholen. Als ik win krijgt het boek een mooi plekje in de schoolbiep.

  3. Ook ik doe graag mee! Ben juf, maar momenteel met zwangerschapsverlof, dus heb zelf niet voorgelezen uit dit boek, maar kan het dan als ik terugkom alsnog gaan doen!

  4. Ik maak graag kans op dit boek! Het eerste boek heb ik uit d ebibliotheek gelezen en mijn kinderen vonden het leuk. Het zou leuk zijn een van de boeken van deze prinses ook zelf te hebben in huis.

  5. Een prachtig boek met een nog mooiere boodschap. Wie wil zijn kind nu niet dit verhaal voorlezen. Doe graag mee met de verloting!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s