Win een kinderboek: Paniek in de Nachtfabriek!

Deze winactie is gesloten!

Het maandthema school is bijna voorbij en om dat vraagt om een feestelijke afsluiting. Daarom verloot Mevrouw Kinderboek een… kinderboek!

Paniek in de Nachtfabriek (Niels Rood)

En niet zomaar een kinderboek. Paniek in de Nachtfabriek (auteur Niels Rood) is spannend, grappig, prikkelt de fantasie en laat zien dat doorzetten loont. Radboud en zijn vrienden willen een achtbaan op het schoolplein en ze willen niet rusten voor het zover is. En, gaat het ze lukken? Tja, daarvoor moet jet het boek zelf lezen. Het boek dat ik verloot is een keer gelezen (kijk maar naar mijn recensie op Leesfeest), maar het ziet er nog prima uit.

Wil je kans maken op het boek? Schrijf je in voor de nieuwsbrief (dat kan in het rechtermenu, aan de bovenkant). En laat onder dit bericht weten dat je kans wil maken op dit boek. En wie weet… heb ik binnenkort goed nieuws voor je. De actie loopt t/m zaterdag 1 oktober.

Over dit kinderboek
Serie: Kids in business
Titel: Paniek in de Nachtfabriek
Schrijver: Niels Rood
Illustrator: Juliette de Wit
Uitgeverij: Van Holkema & Warendorf, 2011
Leeftijd: 9 t/m 12 jaar

Deze kinderboeken zijn misschien ook iets voor jou. Klik op het boek voor doetips of de mening van een kind op het boek.

Mees Kees; Een pittig klasjeSuperjuffie!Duizelingwekkende doolhoven | prachtig boek vol doolhoven | doeboek | leeftijd: vanaf 6 jaar

10 Reacties op “Win een kinderboek: Paniek in de Nachtfabriek!

 1. Wat een leuk boek in het kader van het maandthema school!
  Ik als moeder van twee “bavianen” denk zeker dat dit boek bij mijn zoontjes zal aanspreken.
  Een achtbaan op het schoolplein en nachtelijke avonturen…ze zullen er van smullen!! Ik hoop dat zij de LUCKY BASTARDS zullen zijn!

 2. Maak graag kans op het kinderboek ‘Paniek in de nachtfabriek’. Ik leer graag van supercreatieve schrijvers en mijn zoon leest en geniet van ‘te’ gekke verhalen!

 3. Leuk dat jullie hebben meegedaan aan de eerste verlootactie van Mevrouw Kinderboek. Vanavond laat ik mijn zoon van 6 de winnaar kiezen. Dat wil zeggen, hij mag een getal kiezen en dan kan ik uittellen wie de gelukkige winnaar van Paniek in de Nachtfabriek is. Vanavond meer nieuws dus!

 4. Beste allemaal,
  De winnaar is bekend: Ingeborg. Hartelijk gefeliciteerd. Je hebt al een mail van me gekregen voor het adres.
  Voor alle anderen: jammer dat je dit keer niet hebt gewonnen. Maar ik verwacht snel weer een winactie te kunnen organiseren.
  Groet, Jennifer Hofstede / Mevrouw Kinderboek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s