Voorleesactie met gratis boek op de Dag van de Duurzaamheid

Mr Finney en de andere kant van het waterOp 11-11 is het behalve Sint Maarten ook Dag van de Duurzaamheid. Eind oktober/begin november zal duurzaamheid het maandthema zijn van Mevrouw Kinderboek. Dat duurt dus nog even, maar scholen kunnen zich nu al opgeven voor de speciale voorleesactie. Daarvoor ze een kinderboek cadeau krijgen, namelijk Mr Finney en de andere kant van het water (auteur: Laurentien van Oranje, illustator: Sieb Posthuma) – zolang de voorraad strekt. Wauw!

Dus werk je op een (Nederlandse) basisscholen, doe dan vooral mee aan deze leuke actie.  Scholen kunnen zich tot 10-11 inschrijven. Het lijkt me geweldig als op alle scholen uit hetzelfde boek wordt voorgelezen. Ik ben heel benieuwd naar de reacties van de kinderen.

Op Mevrouw Kinderboek staan ook leuke doetips bij dit kinderboek.

Mr Finney binnenwerk (illustratie: Sieb Posthuma)

Over dit kinderboek
Serie: Mr Finney
Titel: Mr Finney en de andere kant van het water
Auteur: Laurentien van Oranje
Illustrator: Sieb Posthuma
Uitgeverij: Querido, 2011
Leeftijd: 6-9 jaar (groep 3-6)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s