Proeflezers gezocht!

Mevrouw Kinderboek is een verse blog. Daarom zou ik graag feedback willen. Dus ben je juf, meester, moeder, vader, opa, oma, tante, oom, buurvrouw of buurman van een kind tussen 4 en 12 jaar? Dan hoor ik graag je tips, wensen en ideeën. Wat voor boekentips en doetips zou je handig vinden? Ik stel je reactie zeer op prijs.

7 Reacties op “Proeflezers gezocht!

 1. Hallo Jennifer
  Compliment voor je sit. Ziet er goed uit! Ik heb gelijk een link naar de manager van onze kinderopvang gezonden. En goed dat ik vandaag je mail las: morgen heb ik vakantie. Jippie!

  Groetjes en veel succes, Ellen

 2. Dag Jennifer,
  Leuk initiatief! Als voorlezer bij de VoorleesExpress (tof landelijk project) ben ik dol op boekentips en praat/doe-tips. Ik zal de coördinator in Eindhoven inlichten over je site. Heel handig om ook op leeftijd en j/m te kunnen selecteren.
  Veel werk om de site te vullen, zeker zo in het begin. Heb je hulp nodig? groeten, Marijke

  • Hallo Marijke,
   Fijn dat je met de doe- en boekentips uit de voeten kunt! Als je ergens specifiek behoefte aan hebt, dan hoor ik het graag. Bijvoorbeeld een bepaald thema, of specifieke doetips. Laat maar weten. Ook ben ik erg benieuwd hoe ‘jullie’ kinderen reageren op een bepaald kinderboek. Misschien leuk om een keer een kind uit te nodigen aan de rubriek Getest door kinderen?

 3. Dag Mevrouw kinderboek,

  Wat een leuk idee dit, zeg! Ik wil me graag opgeven als testouder voor kinderen tot 4 jaar, maar helaas bestaat die categorie niet… Onze zoontjes zijn 3 jaar 9 mnd en 1 jr 8 mnd. Wij zijn gek op voorlezen en zij zijn nog gekker op voorgelezen worden. Dus als je een keer iemand zoekt voor een prentenboek ofzo, houden we ons aanbevolen. Kan ook testen op een kinderdagverblijf (op basis van ouderparticipatie: http://www.debombardon.nl).

  Groet,

  Hans

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s